• Snelle levertijden
  • Het merk voor gelijkheid
  • Hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs

Concept

Wij streven naar een samenleving waarbij iedereen gelijk is. De strijd voor gelijkheid is voor velen een dagelijks gevecht. Keer op keer worden we geconfronteerd met het feit dat we niet hetzelfde uit zien, niet hetzelfde denken, niet hetzelfde doen, niet hetzelfde geloven en niet voldoen aan wat de samenleving van ons verwacht.

Dit is een vertekend beeld. Een beeld dat wij met bloed, zweet en tranen gaan slopen. En eigenhandig weer opbouwen. Wij willen een samenleving waarin iedereen gelijk is! Een samenleving waarin ik mezelf kan zijn. En jij jezelf kan zijn. Een samenleving waarin je niet word afgekeurd op je huidskleur, geaardheid of andere stempels die ons opgeplakt worden.

Wij weten dat verandering bij jezelf begint. Dus zijn we begonnen met de stappen te zetten. Want door niets te doen veranderen we niets en silence is violence! Wij willen de stiltes doorbreken. En onze mening een duidelijke stem geven. Wij willen dat iedereen kan zien dat wij voor GELIJKHEID staan. En wij willen dat ieder persoon hetzelfde kan doen. Subtiel, maar toch duidelijk. In-your-face, zonder aan te vallen. Maar bovenal om te laten zien dat jij en ik niet alleen zijn. En iedereen die dit ook vind, hetzelfde bericht uitstraalt en laat zien. Dat willen wij doen door een officieel symbool te creëren, dat uitstraalt dat wij allemaal gelijk zijn. 

Wij laten zien dat wij voor One Love staan!

 

#equality #saynotoracism #blacklivesmatter #lhbt #gelijkheid #onelove #Nederlandinharmonie