• Snelle levertijden
 • Het merk voor gelijkheid
 • Hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs

Privé verkoop


Inleiding

Liever de kleding met eigen ogen bekijken en de hoge kwaliteit met eigen handen voelen? Moeilijke maten en zou graag willen passen voor aankoop? Mogelijk nieuwe collectie al bekijken en aanschaffen voor dat het online komt? Of vind je het gewoon leuk om de luxe te hebben om lekker vanuit huis op je gemak te shoppen? 

We got you! Wij bieden een extra service aan, in de vorm van Privé verkoop.

Met de privé verkoop komen we langs met onze collectie en een voorraadje verschillende maten. We komen met 2 kledingrekken vol met de gehele collectie. Zodat je op je gemak alles kan bekijken.
Stuur ons een email of whatsapp om een datum voor je eigen privé verkoop in te plannen.
Kijk hieronder voor de spelregels om je eigen Privé verkoop in te plannen.  

Spelregels

 •  Wij komen gratis en kosteloos langs, bij een gezamenlijke totaal aankoopprijs van 200 euro. Bij geen of minimale aankoop, vragen wij 50 euro voorrijd- en personeelskosten. Dus wees slim en plan van te voren al een bestelling hoger dan 200 euro. Bijvoorbeeld als u met 4 mensen bent, dat iedereen van te voren al weet dat ze een product van 50 euro willen bestellen. Zodat het totaal al minimaal 200 euro is en wij geen voorrijd- en personeelskosten vragen.
 • Buiten de regio Noord-Brabant en Zeeland, vragen wij een Kilometer vergoeding. Start tarief van 50 euro + 0,35 euro per kilometer. Deze kosten vervallen bij een gezamenlijke totaal aankoopprijs van 300 euro.
 • Wij zullen 1,5 uur tot 2 uur de tijd nemen om iedereen op het gemakje te laten kijken, passen en eventueel een aankoop te doen. Hier word niet op de minuut naar gekeken.
 • Heb je meerdere mensen of graag wat langer de tijd? Dit is zeker mogelijk in overleg. We vragen je bij grotere groepen geïnteresseerde, om deze niet allemaal tegelijk uit te nodigen. En een soort van doorloop creëert. Dit in verband met het Covid-19 virus.
 •  Aankopen worden per pin transactie betaald. Het is niet mogelijk om met contant of op andere manieren te betalen.
 • Wij houden zoveel mogelijk rekening met het Covid-19 virus. En zullen dus ook de gepaste voorzorgsmaatregelen nemen. Hiervoor vragen wij je graag rekening te houden met de volgende punten:
  - Om ons alle te beschermen, vragen wij je per persoon minimaal 1 van onze mondkapjes aan te schaffen. Dit is natuurlijk geen verplichting. Hierbij kan je gelijk gebruik maken van de unieke kortingen op onze mondkapjes. 
  - Nodig ons niet uit als er iemand klachten heeft, verkouden is of in aanraking is geweest met iemand die onlangs positief op Covid-19  is getest.
  - Ontvang ons in een ruimte waar genoeg plek is voor maximaal 2 One Love medewerkers en het gezelschap dat je uitnodigt. Houd ook rekening met dat wij een kleine voorraad kleding + 2 kleding rekken met showmodellen mee brengen.
  - Nodig alleen mensen uit die echt geïnteresseerd zijn om een aankoop te doen. 
  - Wij vragen je vriendelijk als je huisdieren hebt, deze graag weg te houden van onze producten. Want wij willen natuurlijk voor iedereen verse, schone en frisse producten leveren. Mocht het toch gebeuren dat je huisdier per ongeluk in aanraking met een product komt, zijn wij genoodzaakt u te vragen om het product te kopen of de kosten voor schoonmaak en los verpakking van 17,50 euro te betalen. Omdat we deze producten niet terug bij de voorraad leggen.

Voor alle vragen of om een afspraak in te plannen, kan je het onderstaande formulier invullen.